núria gascón
cinematographer
    film     music videos     commercial     stills     contact

ENG.
Janira is three years old and doesn't speak like other children her age. Her language difficulties worry the adults around her, but she is reluctant to do what it takes to overcome them. She is happy surrounded by animals, with whom she communicates in a very special way and it seems that she prefers her world to that of humans. Growing up is inevitable and the time is coming to choose between continuing to be wild or adapting to society.

_________________________________________________________________________


CAT.
La Janira té tres anys i no parla com la resta de nens de la seva edat. Les seves dificultats de llenguatge preocupen els adults que l'envolten, però ella es resisteix a fer el que cal per superar-les. És feliç envoltada d'animals, amb els quals es comunica de manera molt especial i sembla que prefereixi el seu món al dels humans. Créixer és inevitable i arriba l'hora d'escollir entre continuar sent salvatge o adaptar-se a la societat.
_________________________________________________________________________

ESP.
Janira tiene tres años y no habla como el resto de niños de su edad. Sus dificultades de lenguaje preocupan a los adultos que la rodean pero ella se resiste a hacer lo que hace falta para superarlas. Es feliz rodeada de animales, con los que se comunica de una forma muy especial y parece que prefiera su mundo al de los humanos. Crecer es inevitable y va llegando la hora de escoger entre continuar siendo salvaje o adaptarse a la sociedad.
Animal Salvatge
Dir. Maria Besora
Prod. Escac Films
Color. David Avecilla
Documentary Short Film
23 min
2021

https://www.filmin.es/corto/animal-salvatge